Revista Digital de la VALL D'ALBAIDA
cronicaredaccio@gmail.com

divendres, 31 de desembre del 2010

Sona la Dipu: Les xifres canten, o els abusos de poder de Rus



per Ximo Urenya



     Ara ja no és només que es gaste el senyor Rus el desficaci de diners en la coberta de la seua plaça de bous, ara comparem les despeses de la Diputació en Xàtiva i en Ontinyent durant l’any 2010. Per cada euro que s’ha gastat la Diputació per habitant a Ontinyent se n’ha gastat 8’7 a Xàtiva. Prop de nou voltes més.

Ací teniu el detall: Per a ajudes a les obres de condicionament d’immobles de societats musicals d’Ontinyent ha concedit la Diputació 20.000 € dels 60.000 demanats. Per a ajudes a les obres de restauració del Pont de la Costa es van demanar 60.000 € i n’han donat 30.000. Per a la restauració de la Col·lecció Museogràfica d’etnologia i costums de la Mancomunitat es van sol·licitar 30.503 € i n’han donat 15.000. Per a la restauració del Barco de la Comparsa dels Moros Marinos es van demanar 9.676 € i n’han donat 8.000. En total es van demanar 160.179 € i n’han donat més de la meitat, 73.000.

L’alcalde de Xàtiva, Rus, ha demanat enguany a Rus, president de la Diputació, 340.834 € i se n’ha autoconcedit 281.752 €, o el que és el mateix, el 83% de la xifra sol·licitada. Encara ha estat discret per allò de la crisi i no s’ha concedit el 100% o més. Com que té la majoria...

Els agravis comparatius durant l’any 2010 continuen i el govern municipal d’Ontinyent no diu res, normal com sempre. Els nostres governants no són ningú a València, mentre que Rus es cobra la seua presidència provincial del partit. Després que vinga als pobles de la Vall d’Albaida i ens torne a dir allò que la Diputació és l’ajuntament de tots.




 

1 comentari:

  1. Així es, tal com dius, estimat Ximo, pero amb en esta mena de neo dicta-blaneta, cal estar atents, com cantava l'Ovidi, i que ens foten altra vegada. Ja saps que el nazi Goobles, al costat de la colla de imputats i satel.lites del PP valencià, l'alemà era un deixeble. Els peperos valencians, de moment, encara no tenen l'estigma dels forns crematoris...però temps al temps (l'assaig que han provocat contra els cosins germans del nord es insoportable). Per això ja toca que tots els democrates valencians s'unixquen, com una pinya, front al desficaci antidemocràtic de la Insa, Rus, Camps, Beneyto o corruptes sense empressonar ...Josep Antoni.

    ResponElimina